Steenmarters bestrijden in Assen

Het lijken zulke leuke beestjes, maar ze kunnen behoorlijk wat problemen veroorzaken: steenmarters. Met hun grote pluimstaart, chocoladebruine vacht en meestal witte vecht ziet dit knaagdier er inderdaad prachtig uit. Ze maken echter ook veel lawaai en knagen aan alles wat los en vastzit. Waaronder bijvoorbeeld uw autobekabeling! Heeft u last van deze diersoort? Dan is doden of vangen niet toegestaan. De steenmarter is namelijk een beschermde diersoort. Gelukkig zijn er ook andere, diervriendelijke mogelijkheden. De steenmarter verjagen is goed mogelijk. Zo bent u toch vlug van de overlast verlost!

Uw steenmarterspecialist

De laatste jaren is dit dier aan een ware opmars bezig in ons land. De overlast neemt dan ook sterk toe. Heeft u ook te maken met hinder en zoekt u een duurzame oplossing? In de regio Assen kunt u hiervoor terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij staan bekend als de steenmarterspecialist van Noord-Nederland en hebben al vele klanten kunnen helpen. We zijn ervan overtuigd dat we ook u van dienst kunnen zijn! Dat weten we zelfs zo zeker, dat we een garantiecertificaat afgeven: als wij klaar zijn met onze verjaagactiviteiten, dan is de overlast voorbij!

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in en om Assen? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Als expert op het gebied van steenmarters verjagen kunt u op ons rekenen!