Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Ongedierte zorgt altijd voor veel overlast in uw woning of bedrijf. Dat geldt ook voor muggen, vliegen en rioolvliegjes. Gelukkig kunnen deze insecten goed bestreden worden. Wilt u daarvoor een professional in de arm nemen? In de regio Assen doet u hiervoor een beroep op de door ons aangedragen professional. Als ervaren ongediertebestrijder komen we altijd met een passende oplossing!

Overlast door rioolvliegjes

Om welk type vliegen het ook gaat: grote aantallen zorgen steevast voor hinder. Dat geldt ook voor rioolvliegjes. Deze soort, die ook wel bekendstaat als motmug, is normaal gesproken te vinden in de riolering. Wanneer u met rioollekkage kampt, kunnen de beestjes de buizen echter verlaten. Bij het lek vinden ze een ideale plek om zich vlug voort te planten. Daardoor gaat het al snel om grote aantallen in huis! Dat is vervelend, al helemaal omdat de vliegen allerlei bacteriƫn met zich meenemen uit het riool. Gelukkig weten onze medewerkers wel raad met dergelijke overlast en staan ze met plezier voor u klaar.

Neem contact met ons op in Assen

Wilt u meer weten over onze aanpak? Of wilt u meteen een specialist inschakelen voor bestrijdingswerkzaamheden? Neem dan contact met ons op! Hiervoor kunt u ons online contactformulier invullen, dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons. Ook kunt u ons bellen: we zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0800 255 3733. Uw expert op het gebied van muggen, vliegen en rioolvliegjes is u in en om Assen graag van dienst!